2009. október 29., csütörtök

I'm Yours

Milyen egyszerű kis nóta, mégis oly fantasztikus hogy a koncerteken az első sorban monokinis csajok ugrálnak. Sajna ezt ebben a sportban nem sokan képviselik, -bár volt szerencsénk már ilyet látni- de jobb is ha ez csak egy idill marad.
Szóval az egyetemi falmászó verseny Veszprémben. Nem mondhatnám, hogy Tibi oly lázasan készült és izgult volna mint Gábor, de azért odatette magát. Ahogy én figyeltem a versenyt, (nem indultam) eléggé korrektek voltak az utak. Minden tisztelet az útépítőé. Nem tudom Dave direkt csinált bele ugrást, dinamikus mozdulatokat, reibungot, meg mindent ami kell, vagy csak épp így jött ki, de akkor is megdolgoztatta a döntőbe vágyókat. Tibi holtversenyben a 4-5. helyen került döntőbe ahol TOP-al bejutott a szuperdöntőbe. Végül ott a 3. helyet sikerült megszereznie..., ami szerintem szép egy olyan mezőnyben, ami félig meddig egy magyar nyílt versenyben is megállná a helyét. Azt hiszem jól megérdemelt lesz az a mai Uniqumod, csak nehogy ezen múljon a Vágási!!! :)

Az egész nap videót vágtam. Aki kitalálta a Windos Movie Makert azt szerintem fel kéne akasztani...hosszú lenne elmesélni a lényeg, hogy ha magyar nyelvű videóvágós programotok van léci dobjatok meg egy linkel. Mivel nincs sulim egész nap szívem lelkem kitéve a Békállás videót vágtam. Amikor fel akarom tenni youtubera, nem lehet a zene miatt, úgy látszik a Greenday betett nekik. Utána újrajáték más számmal. Ez se adja. Sőt lefagyott a gépem és a Movie Maker lefagyott nem mentettem, és elvesztek a vázlatok a videóról. Ahhoz hogy új zenét vágjak rá, meg kéne csinálni az egész videót, szóval szarom le. Megprószálom ide feltenni, bár nem lesz olyan jó a képminősége, de ezt képzeljétek el, mi lenne ha jó lenne??? :-)

Ja és mint olvastam az Ujjerő honlapján (happy birthday), hogy január első hetében lesz megtartva a fantasztikus Verseny. A Verseny, ami nem is verseny igazán. A verseny ahová ha nem jön el Sharma mától nem nézzük a videóit. A verseny aho..., na jó nem ragozom tovább. Szóval már régebben beszéltem erről Vörös Tomival és már akkor tudtam hogy ez az évszázad ha nem az évezred legjobb bulija lesz. Szóval képzeljétek el azt hogy másztok egy teremben. Ez önmagában nem nagy durranás, de ehhez egy kis fűszerként adjunk, koktélokat, diszkógömböt, zenét, táncot, (nektek mert megisszátok azt a szart) sok-sok sört, és persze mindezt éjjel a sötétben jó arcokkal, eszméletlen parti hangulatban. Ajándék fogás a magát először összehányónak, meg minden ami ilyenkor jár, tudjátok. Feláll ha nem kéne, nem áll ha kéne, csúszik amikor tapadnia kéne, és kéne amikor nem kéne. Komolyan mondom ember ha mászol, ha nem, itt a helyed.....

2 megjegyzés:

Nándi írta...

fingerpowerparty - nice! :)

Flafi írta...

Ez a parti mikor lesz hogy lesz? :D Úgy látom jó a PR-ja xD . és egyébként meg tökjó a videó.