2011. február 1., kedd

Visszhangok

 Télvíz idején
Fülelünk a Lowridernél. Ordítozok, és válaszok jönnek. Vajon Patkányék jöhettek mégis ki. Nagyon várom az erősítést Pestről, eléggé le vagyok eresztve nincs P és motivésön sem. Pistivel lent kezdtünk, a múltkori csapatás után, úgy gondoltam simán lenyomom a Tűz van, Babám! -at. Ötször esek le a top fogásról. Múltkor azt irtam, ilyenkor először ideges az ember, majd nevet egyet és azt mondja legközelebb. DE HÁNYSZOR KELL MÉGIS EZT MONDANOM: LEGKÖZELEBB??? Megrengett a hitem, mert bíztam a megmászásban, talán picit fél vállról is vettem és ez visszaütött. Felmegyünk. Próbálom a "nagyvárosi életet" kétszer esek le a topról. Itt már komolyan gondolkodom velem van a baj. Vagy csak most lennék mély ponton. Valószínűleg. Nem igazán tudok a mászásra koncentrálni. Áramtalanítottam a sulit és a tantestületnek nem elég a bocsánat kérés. Nem olyan jó érzés az igazgatóiban lenni és válaszolgatni a kérdésekre. Bár biztosan jobb mint 80 tanár előtt a tanáriban a tantestületin. Jövő héten már úgyis lesz tapasztalatom. Nézzük reálisan: nincs túl sok esélyem. Nem vagyok éppen a tanárok kedvence, talán túl nyers a stílusom és megmondom a véleményem. Azért zavaró, mert áprilisban véget érne az ötödév és akkor már csak egy technikusi vizsga választana el attól hogy legyen egy szakmám. Csak két és fél hónap.
Tervek, ha nem fejezném be a sulit. Még időben gyorsan igényeltem iskolalátogatásit, így tudnék addig dolgozni és sokat mászni. Múlthét csütörtök óta görcs van a hasamban, nincs bennem nagy félsz vagy ilyesmi, csak a bizonytalanság végett. Ha mondanának egy tutit és nem tapogatózna mindenki. Meg félek egy kicsit, mert azért majd akkor elég nagy lesz a nyomás. Sokan elsírják magukat, sokan... akik nem másznak Dáridó hajnaligot... :)
Viszont a suliban sztár lettem. A csajok a lábam előtt fekszenek, de nem érdekelnek az ilyenek... "nem vágyom olcsó népszerűségre". (mondás L.L.)
  Nagy utazás hossza
Pisti egy új utat nyom, talán a legnehezebb travit az árokban. Nagy utazás A Lowrider az eleje, és megy teljesen jobbra. Jó 30 mozdulat összesen. Gyakorlatilag egy 7A+, majd két 7B részből áll. Visszafelé, megállunk egy tömbnél amin vannak lehetőségek. Nyílik két új út Pistitől természetesen. :-) Akár mennyire próbáltam, nem sikerült elsőként megmászni. Mintha csak a völgy tiltakozna, hogy más másszon FA-t. Az egyik egy peremes út, egy horgony alakú fogás miatt a neve "A Karib-tenger kalózai" lett. Mellette egy dinamikus mozdulat a kunszt, ennek a neve "Nyári munka a Balatonon" lett, egy Balaton alakú fogás miatt. Nagyon sok próbánk ment el a boulderekre, eléggé elfáradtunk.
 Nyári munka a Balatonon
A hétvégi sikertelenséget nem hagyom annyiban, a hét minden napján edzek, vagy mászok, vagy a Tomika féle szakaszost nyomom. Még nem tudom mit tartogat számomra a hétvége; vasárnap mindenképpen mászunk, de hogy hol mit, még kérdőjel. Gabikácska három hétre kimegy mászni Hvar-ra!!! Gabo szlovéniába nyomatja öt napra. Barna -10 ben mászik, mindenki psyched. Remélem az új edzőrendszer meghozza a kedvem, mert eklektikámmal nem vagyok hajlandó skatulyákban gondolkodni...

8 megjegyzés:

barna írta...

Kibaszott dúrva az első kép,na meg a többi is. :D
Egy edzés terv engem is érdekelne,és ne légy hülye. Első a suli,majd utána meg szétbaszhatod magad mászással,ott és akkor amikor már csak akarod.
Macht so!!!

gábor írta...

Get scho'

Én szorítok!

Fidi írta...

Az én véleményem, hogy ha emiatt eltanácsol az egyetem fura ura, akkor csak gratulálni tudok neki...mivel akkor egy semmiért tesz tönkre 1,5 évet. (bár ez elfogadhatatlan lenne). Sok sikert, kitartást.

have a nice month...

Izer Bálint írta...

köszi mindenkinek!

Bogyó Dávid írta...

az első hozzászólóval értek egyet ;) ne izgulj, majd másképp látod mindezt 5-10 év múlva :)
ámde mit is takar az áramtalanítás?

Izer Bálint írta...

lekapcsoltam egy főkapcsolót, amirőlk nem tudtam hogy az... :)

Névtelen írta...

Na hát annyi lenne, hogy vasárnapra 16!!!!!!!!!!!! C - fok körüli hőt mondanak Wiener Neustadt környékére, jó lenne Adlitz - on találkozni...
Mi ott leszünk, és ti?:)

So PSCYCHED.

KMG

gábor írta...

Hát most egy szerényebb várgesztes a cél