2011. augusztus 19., péntek

Coming back to life

Miutän megfürodtunk a garda toban, a foldkozi tengerben, arco-t csapattuk, ätvonatoztuk milanot, menekultunk genovaban a niggerek elol, veronaban aludtunk a csovesek mellett, es tapasztalatot szereztunk a pennymarket parkolos alväsokban, es az olasz csajozasban, igen, most vegre elhagyhattuk ezt a pokolnak sem nevezheto orszagot. Ha nekem egyszer olaszorszäg az eszembe jut, egy eletlen konzervnyitoval akarok majd eret vagni. de errol is majd kesobb.
ma tirolban masztunk. Annanal alszunk, es bulizni keszulunk. Koltozzetek innsbruckba mert ez a legjobb hely a vilagon. Ha pedig akartok nehezet mäszni akkor olvassatok a Linz zum Klettern-t. Ha nem akartok szivni es elvezni akarjatok az eletet, akkor ezt ne olvassatok el, hanem csak masszatok, azt ami jol esik. Hogy ez a vizszintest jelenti vagy a fuggolegest az mindegy.

Ezeket a bejegyzeseket ki fogom torolni es adammal irunk egy egesz patent kis beszamolot a turarol, amint hazaertunk.

Azert jo elmenni otthonrol, mert amikor hazaersz egy hosszu tura utän, akkor nem belepsz egy epuletbe ahol eppen laksz, hanem valoban hazatersz egy olyan helyre amit igazän az otthonodnak nevezhetsz.

"Egy ilyen tura utan tudod a legintenzivebben megelni a hazateres erzeset."

Mondta: adam tota

Nincsenek megjegyzések: