2012. február 21., kedd

"30sec derékszögű betartás a közepes peremen, majd 15 sec lógás a 3ujjasban"

Árpival egészen új vizekben úszkálunk. Vasárnap esténként a Borásros téren megbeszéljük a hétvége történteit, de a női nem, magas benzinárak, és otthoni események után mindig rátérünk a mászásra. Minta a Lágymányosi hídnál, vagy a Szabad kikötő állomásnál átlépnénk egy láthatatlan vonalat: innen hangolódás, csak egy a téma. A Hév hamar Csepelen van, s mi este 9 órakor már melegítünk. Az Ágh-féle Fingerboard edzés miatt járunk ide ki mindketten. Azért nyomjuk ketten, mert egyszerre csak egy ember tolhatja, 10 perc feladat, majd cserélünk. Így nem pihensz sokat, csak kellemesen. Tegnap elrepült feledtünk az idő szárnya, s vékony köpönyegével csak finoman hullajtott álmot szemünkre. Mire észbe kaptunk már futunk az éjszakai járat felé...s hajnali egykor újra Budán vagyunk.

Hétfő reggel Pilátes gerinctorna, 28 lány 2 fiú arányban. Én istenemre mondom ilyen fájdalmakat még nem éreztem hasizomban, mint amit egy két gyakorlatnál préselsz. Fantasztikusan élvezem. Árpád ekkor tájt már órát hallgat. Egész nap suliban vagyunk, de este 8 kor ismét jöhet a Kruspér utca. Gábortól elkérem a fényképezőt, mert az eddigi legkeményebb boulderkört akarom felvenni. 38 mozdulat, majd lepihenés a fingerboardon, és oda-vissza kötélmászás. Lefőzzük magunkat: Póóótáá! Majd megint éjfélig tart a boulderezés, élvezem ezt a Non-stop hangulatot.
Sikerül kitolnom a projektet, most a másik Nyíregyházi huligánt veszem a számra, de ez most inkább hála mint ajánlás. Árpinak -talán a fogyókúra miatt- de nem akad be, nem szabad keseregni felhozzuk boulderekkel a hangulatot. Hétvégén dupla adag sziklát tervezünk, lesz megmászás annyi szent!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kemény vagy faszikám! :)

Bubb Ferenc írta...

Köszönöm Bálint... :)