2012. május 31., csütörtök

3 try és szün

Diadalittasan lépek ki az egyetemről, két vizsgát tudtam le egy nap alatt, csak arra tudok gondolni, végre 3 hónap megérdemelt szabadság következik. Boldogságom a magaslatokból hirtelen hullik alá, amikor a neptun-ban látom hogy 'Elégtelen. Sokkol úgymond.

Már csak egy-két hétig időzök Pesten mielőtt hazamennék, úgyhogy erre a kis időre visszaköltöztem a Csepeli Tóta-kúriába. Árpi segít átvinni a cuccaimat, már 8 felé jár az idő amikor felvetem, hogy ki kellene mennünk csapatni Tündérsziklára. A levegő lehűlt, sanszosak lehetnek a projektek.

Árpi szemében első ízben a Te hülye vagy?- kérdést látom megfogalmazódni, majd hamarosan már Gábort hívjuk. 5 secundum kellett hozzá hogy felfogja hová megyünk, s egy hatalmas Igennel válaszol.

A Suzuki száguld. Most kivételesen fordítva csináljuk és először a Manóvár alatt kezdünk melegíteni, Áron 7A-it csapatjuk. Régi utak, betippelt nehézséggel név nélkül. Ideje gatyába ráznunk ezt a rosszul öltözött Tündért, - elvégre minden benne van amit egy Közép Európai Országból el lehetne képzelni. Bemelegítésnek megmásszuk mindhárman a Tündér-lapó-ra keresztelt 7A-t, enyhe ugrás az Illuminátor top-jára. NAgyon gyorsan sikerül bemelegednem, felváltva toljuk a srácokkal, 3 próba majd pihi.

Nem kell sokat ücsörögnöm, mire végre beakadt, a már legutóbb kiszemelt fenevad. 4 mozdulat totál maxerő, peremek, osztott fogások. Tömör gyönyör. Aladin és a skodalámpa, egy szép 7B+ ért.

Hatalmas melóba kezdünk egy szép 7A-val, felváltva próbáljuk, minden próba egyre közelebb visz a megmászáshoz. Érdekes egy út; elkezdeni a legnehezebb. Sajnos nem maradunk túl soká, Árpi megmászására már nincs idő, de nem aggódok, legközelebb vagy utána letolja.

Fent Gábor megmássza a Rettenet-et (7A), ekkor már éjfél is elmúlt. Igen komoly a teljes sötétségbe, hogy elugrotta, a psziché ott volt ahol lennie kellett: a kukában ;)
Tündér-lapó
 Aladin első mozdulat
 És a kunszt!
 Büszke fotóművész
 Nagy durranás- számomra kulcsmozdulata
 Gábor Rettenete - 7A
Árpi ha nem is egy arasszal de közelebb került a Nagy durranáshoz, én meg egyre azt érzem, hogy csak távolodok tőle. Valami még nincs teljesen rendjén, de vajon mi lehet az???

1 megjegyzés:

Barna írta...

a szerelem:)