2013. február 21., csütörtök

Perfecto Mundo

"Kedd v. Szedra seste ducsuhaptahatás nalatok a faladon? Vigyek halozsakot v. Van agynehmü? Köszi a meghivast. ;-)"
Az sms- elküldve, majd a legbézölebb magyar mászó válasszal méltatva már biztos programom volt kedd estére, és nem csak nekem, hanem a legendás Úúuuuamáskának is. Egy anyagtudomány gyakorlat után már együtt tolattuk a jó öreg 4-essel a Petőfi-hídon. Ekkor Vamásnak olajat kapván láng esze; s száját őrültségek hagyják el. -De nyomtam a Törpével, a Petivel... thrid go.
 
Zabkása és teák
Gondolkodni akarok, de annyira a lazulásra ítéltem ma elmém, hogy már nem tudom mérlegelni, mi veszélyes, mi kevésbé, miért jár börtön, miért főbelövés, s végül hallgatok Vamásra. Közben kiderül hogy a magyar szlengben még neve is van ennek az esetnek, "Tujázás..." hátulja, tulja...

A végállomás előtt egyel leszállunk és uzsgyi ki a sínekre. Tomi még csak most érettségizik, de ezek szerint nekem sem nőtt be a fejem lágya? -szomorúan veszem a lapot, de annál boldogabban a pillanatot. Felülünk az ütközőre a négyes hátulján, kapaszkodót keresünk és már nincs idő vacilálni a villamos elindul, mi pedig hátul vagyunk. Végig Tamás mosolygós arca, egy idő után már csak röhögök és kiabálok. A végállomáson csak néhányan néznek furcsán, Háde Duháájjjesd!!!
Ilyenek ezek a tujázók...
Ekkor még nem értek véget a megpróbáltatások, előkerül Tomi TV kikapcsoló gombja és bemegyünk az Allee-ba trollkodni egy picit. Sírások a röhögéstől, ugyanez folytatódik a 150-es BKV bliccelése közben, amikoron a 7C+ wall-t közelítjük meg.
A Memento parkban Tamáska megnyitja a Lenin-füle nevű bouldert, a cél az volt hogy lenin fülébe kiabáljuk hogy: Mászni, mászni, mászni. Egy hatalmas szekrényhátú kopasz tesz véget a mókának, becses felmenőinket szitkokkal ellátva. S egyszersmind a Ferdinánd kúria. Barátnők, lányok, nővérek, öcskösök, anyukák, vacsorák és rétes. A két házőrzőkutyával együtt már 6 kutya,... Fal az udvaron, hősugárzóval, szivacsokkal, HD kamerával, szörppel, teával, csokival és sok-sok reibung fogás.
 
 Lenin V0
 
 
 Van konhya, van bézöl
Mézes virágporos kenyér...
A csapatásról nem, inkább csapásról beszélünk...
Tamáska is ziás szájjal, ijedt szemmel; ez a Nándi valami őrületesen elkezdett hojeresedni..., mindenképp felkerül eme epizód a mindenheti tevékenységlistára. Peti is csatlakozik később a duhaj-hoz, remélem hamarosan közös lottyózás lesz. (lottyes momentyó) Egész sokáig csapatom, élvezem hogy a nagy fogások eszik a bőrömet, és a nagy nyitottaktól másodpercek alatt durranok mint az állat. Érzem hogy az alkarom egyre jobban feszíti a szűk pulcsi ujját, ez most ilyen. Nándi keménybe van, másnap megmássza a Rücsökmátrix 8A-t Pákozdon, nem lepődöm meg... a fiú a 21. 7C-nél nehezebb boudlerét küldte le. (7c+, 8a, 8a+)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

"Ha valakivel találkozol, gondolj arra, hogy a találkozás mögött ezer és ezeregy ok rejlik. Minden emberi kapcsolat szent egymásra találás. A másik emberben önmagad másik felét ismered fel, minden vonásában saját vonásaidat látod meg. Amit róla gondolsz, magadról gondolod. Amit vele teszel, magaddal teszed. Amit róla képzelsz, azt magadról képzeled. Mindaz, amit neki kívánsz, egy napon veled fog megtörténni."