2013. augusztus 13., kedd

Frankenjúrát mindenkinek!

A Face csoport képe

A cím volt a facebook csoport címe, melyet Tamáska hozott létre maximális motiváltsággal. A trip nehezen jött össze, ugyanis csak 3an, Patkány, Tóta és és Én jelentkeztünk. Motivált, hogy jön Patkány is aki amúgy hírhedt boulderes és hogy neki is az első köteles trippe régóta (és amúgy se volt sok..:). A résztvevőkből ítélve ez már előre is egy jó trippnek ígérkezett. Az öreg Suzkót felkészítettem: egy kis olaj utántöltés, ablakmosó folyadék, guminyomás ellenőrzés, plusz egy kis simogatás..:). A törődést meg is érdemelte, mert nagyon jól bírta az összesen 2000Km-es trippet!

 Megpakolva

A mikor Patkány és Tomika megérkezett a Gabonába Ádámmal már méreggettük, hogy hogyan fogunk beférni ebbe a kis autóba 4en??? Elmentünk az Auchanig nyomorogva aztán Patkánnyal 1,5 óra pakolás után odáig jutottunk, hogy a hátsó utasok közé és az anyósülés lábterébe kellett rakni 1-1 kisebb táskát.. Egész jó gondoltuk..és jó is volt, viszont arra is hamar rájöttünk, h minden nap kb 1 óra pakolás vár ránk, ha be akarunk férni a kocsiba, a vásárlásokról meg inkább ne is beszéljünk, full mohóba, magyarba toltuk..:).

Sörvásárlás után

Majdnem minden nap új szektorba mentünk, így tudtam csiszolni a német tudásomat is...:) A legnehezebb köteles út amit megmásztam egy 7b nehézségű, rövidebb fajta út volt, second gora, de nagyon örültem neki, összeraktam egy 9-/9et is, de a nulla állóképesség miatt sajna nem lett meg. Volt még 2 8- flash (egy Ádámnak is, GRAT!) és az egyik egy több mint 30 méteres út volt a tűző napon, ugyh nagyon örültem neki. A legnehezebb mászásom egy fb7B travi volt...:) Patkány és Tomika is flashelte...Nekem kellett hozá kb 1óra, a sarkazáshoz meg kellett éreznem a másik (bal) láb lépését..A boulder

Tomikának első napokban még nem indult be a gépezet (ahogy ő fogalmazott..), a túra második felében viszont őrületes aprítást vitt véghez. 9-es OS-ek, egy 9+/10- flash, két 10- second go és végül az utolsó nap, indulás előtt 1 órával egy 10+ second go!!! Ezt asszem nem nagyon kell kommentálni. Erre mondaná Graham: "Last day best day, last try best try! Patkánynak is jól ment a sérülése ellenére (9+/10-) kb.5 próbából...

Tomika amikor nem indult még be a gépezet

10-

Patkány egy gyógy 6-osban

Esténket sörözés mellett Tamáska "Meuterer"(lázadó) nevű kártyajátékával ütöttük el az időt, nagyon jó hangulatban.
Istvánékkal utolsó előtti nap

Az egyetlen esős napunkon meglátogattuk a híres Güllich sírt és az egykori törzskávézóhelyét is kipróbáltuk. A sütik és kávé nagyon finomak voltak, a pultos néni meg nagyon kedves..(tipikus, rendes német)Patkánynak és nekem is amolyan ujjgyógyító sportmászó túra volt ez, ami nagyon jól sikerült. A januári ujjsérülésem azt hiszem mostanra teljesen elmúlt, aminek nagyon örülök, bár utolsó előtti nap sikerült a csuklyámat elég rendesen meghúzni....:( Ezért nem is volt kedvem ezt a bejegyzést megírni...:) Mostanra már az is elment és ismét edzek ezerrel (várnak Babás és Remete fogásai..:)

A táborhely

Nincsenek megjegyzések: