2013. október 4., péntek

Boulderezési határhajlandóság

 nem sok a platz
"Welcome to Íjzer!"
 Charlies's home
 coffee
 Gutschein--> Kalymnos!!! In der Ecke
 zacc-mokk
 OTDK - póló
A bejegyzésírás feladatát én kaptam meg és mivel szeretjük a bejegyzéseket, ezért meg is írom. Múlthét pénteken történt az eset. A trip az én túlzott Boulderéhességem miatt jöhetett létre..:) Bálint lemondta a köteles tripet, Barna  és Borbély Úr azonnal rábólintott egy jó NÖ-re. Az indulás napján Barna letelefonálja a híres Charlie-George féle szállást. Ennek nagyon örültünk, végre nem erdőben kényelmetlenül kell aludnunk, KIRÁLY!
Charliék híresek a vendégszeretetükről, ezért Barna nem is lepődött meg, hogy éppen két amcsi span vendégeskedik náluk pár napot..:) Este beszélgetések, portyázások és hasonlók zajlanak..Másnap persze én kelek legkorábban, lassan kelnek a többiek is, de sok KV és noszogatás kell mielőtt végre elindulunk mászni. Én már atom motivated vagyok.
 Alagút végén, valahol ott kezdődik az élet
 Végtelen földje a gránit tömböknek
 Árpi fogmosás közben nézi a 8A-kat...
 Stolen Dance fb. 8B
Donau
Amikor kiértünk a sziklákhoz szomorúan láttuk, hogy vizesek a gránit tömbök..Barna nyugtatgat, hogy az erdő szektorban szárazabb lesz, meg gyorsan fognak száradni a lenti tömbök is...Az erdő szektor nagyon tetszett nekünk zöld szikla, atom formák..Mindenki készen van a látványtól..:) Meg másszuk a Charlie's Home nevű 6A bouldert és rajtam kívül a többiek a Can't be stupid 6C+ nevű boulder is.(megint a dehajlékonyság...) Sebaj megnéztünk még egy atom plafont egy peremes 8A-val, sok közöm nem volt hozzá..E közben Bálintnak megszületik a Boulderezési határhajlandóság nevű elmélete, képlete..Innentől ez a hétvége fő témája. "Welcome to Ízer"
 Zöld gránit??? Mi a fjöööszenet?
The Forest Sector - Charlies's home 6A
 Can't bee stupid! 6C/+
 A Gránit Zöld, a Kerényi Barna.
 snowboard sztáréknál ég a világ

Lementünk a Lost-hoz, jöhet a csapatás!! Szárazak a sziklák!! Kicsit meleg van az igazi csapatáshoz, de azért jó a buli. Barna Patkány traverzét rakja össze, meg az Unknown nevű 8A-t nézegeti, rakosgatja össze..Bálint a Lostot próbálja, de a sarkazás nem adja ki neki, nem teljesül az első sarokfeltétel.
 whyyyyy not?
 Barnuska, NyolcAska
 beta
 Mélypont... semmi megmászás, semmi se tart...(solution a párna...:)
 Polarexpress fb. 7C try
Én a Polarexpress-re pörgök rá. Barna úgy írja le, hogy olyan mint a Lost, csak kétszer annyit kér...Nem csoda, h nagyon tetszett...Meg is lett minden mozdulat, de a megmászáshoz kicsit meleg volt, meg kicsit el is fáradtam addigra. Legközelebb meglesz!!
 McMokk 6C+
 
 
 
 
 fly
 A képen három Pyton látható
 Bicepsz a csendben - olaj, 1894
 Véres boka, kimászás a dzsungelbe
Lenyomtam az Entree 7A-t fasza sarkazós kunszt, Bálintnak sajna nem adta ki, kicsit kutyejkóba volt..:) Jöhtett a McMokk Patkány bouldere egy lyukból kimászás..Meglett mindhármunknak. Gábor eközben (az utóbbi 2-3 órában) egy crashpaden alszik pehyeben..Atom megfáradáséknál...
 Csak a hátsót!
 Csak a seggét nézi!
 hatvan fokos rettenet
 BrékBarna
 Chillout - viccből füstöl mint a köszörűs szakik...
Másnap (ismét késői indulás..) Aggstein volt a cél, az új sziklafajta motivált, meg még amugysem voltunk ott..Bálint ismét butejkoskodott, de megmászott egy magyar szemmel Highball-nak tekinthető kb 6 méteres bouldert, csak a Mokk kedvéért..Ezután egy 60°os Csillagos ég 6A a projekt (mindenki megmássza), meg ennek egy variánsa kb 6C+  amit csak Barna tudott abszolválni. Nekünk közünk nincs hozzá.. Az áthajlásban egy 7A meg egy A+ tudok megmászni Barnával, aminek nagyon örülök, mert a kimászás kicsit szenvedősen adja ki...:) (dehajlékonysági bajok..) Barna meg Gábor letol még egy 6B+ offwidth-et, atom szarul néz ki, de poén..
 Ülőstartos boulder tetején csücsülve.
 Van ahol lemegy - van ahol felkel
Fáradtan és boldogan, GO HOME

Nincsenek megjegyzések: