2013. október 6., vasárnap

Pincében a Menyország!

Nem minden olyan rossz ebben az őszben mint azt korábban gondoltam. A szeptember egy kicsit sok bulival indult, újra együtt a helyi csapat, mentek az örömködések. Aztán elröppent egy hónap és én kiröppentem a mászás bűvköréből, és sok görög betűt tartalmazó- inkább könyv -bújásával kell töltenem az időt, de valamit mindenképpen meg akartunk csinálni.

 Még Márkkal nyár elején Kotecnikről hazafelé jövet diskuráltunk az autóban, hogyan lehetne feljavítani a kistermünket, mivel hogy ráférne. De a beleáldozott energia az első jelek alapján visszatérülni látszik, teljesen más feelingje lett a teremnek. Még az is lehet nem csak muszáj -ból, hanem örömmel fogunk ide letérni... és ez a nem mindegy!
Nagy szerencsénkre a kondisok régi pöcs vezetőjét leváltották, az újak pedig teljes gőzzel támogatnak minket, (több új lehetőség is megnyílt számunkra) bár ők sem igazán érteik - ahogy mi sem- hogy miért olyan jó ez a pár négyzetméteres kisterem. A portás is, mint a visszatérő vendégeknek már előre köszön nekünk, szóval azt kell mondanom; fasza egy hely lett ez a Kruspér utca.
Árpival kettesben kezdtük meg a felújítást, ami egészen a falfestésig és lépéspucolásig fajult. Beszéljen pár kép, én látom benne a potenciált.
ez volt
 beszótá...
 egykezeséknél
 fingerboard, fogáséknál
 Nem szokta a cigány a szántást...
 teddi (most nem maci, most henger!)
 pepecselés
 knockin on heavens door
Fényesség, fehérség; mennyországban vagyunk!

Nincsenek megjegyzések: