2014. január 13., hétfő

Vizsgaidősuck exclusive

Felrázták és az ki fog durranni. Féltávnál járunk, itt nyomja meg tisztességesen egy jó négyszázas.
Gáborral és Robival beszélgettem erről a minap, fontos dolgokat állapítottunk meg, például hogy az élet mikhez hasonlítható. Meg azt beszélik 24. én, a legnagyobb buli várható??? Batyus bál 2014 ?!
100 napos alkoholmegvonás eredményeképp - Bubutól
Minden este kis beszélgetésekkel zárjuk a napot Előddel, néha egy kis séta a nagyon szép Duna-parton, illetve baráti összejövetelek. Kevesebb mint két hét van hátra a vizsgaidőszakból, tragikus számmal nőttek az ennedikenre a hasamon lévő bőrrepedések. Ez a folyamatos ülés kikészít. Muszáj esténkként néha levezetni a feszültséget. Fejben egész jól bírom a terhelést, azt hiszem értem kicsit, komolyabb vagyok sokkal mint az első vizsgaidőszakok idején.

 De a könyvek mellett eltöltött idő másra is sarkallt. El lett készítve a 2014 edzésterv júniusig, avagy hogy jussunk el a 8b -ig. Valami ilyesmi címet kellene neki adni, ha a célokat is figyelembe veszem. Sok csapatás lesz itt Februártól, csak addig kell még kibírni. Két és fél hét teljes szünet után elkezdtem otthon újra edzeni. Megfogni a hideg csövet a bejárat fölött, honvágy érzés. Az izmokat nulláról újra felépíteni igazán jó móka, persze nagyon nehéz az újrakezdés, mint mindig. De az ember már csak ilyen, szereti a pofonokat, akarja újból és újból. Szóval pár kép mostanában történtekről.
" Megfogsz egy gyufásdoboz csipit"
 Boráros tér ---Vad Nyugat
 PhD, államvizsga
 Felfutás 5:15 alatt
 Hídtól hídig oda vissza 9:46. (Előd 9:09) [2600m]
 Gasztromen


 Mechanika szigorlat reggelén, 10 nap seggelés után, izgulva
 Megfésülködve, Úrba
 Elégséges, akkor bulizhatunk!!!
 Pörköljük a kávét
 jah és a bagettek
Házi kenyér, hozzon szerencsét és áldást a családba!

Nincsenek megjegyzések: