2014. május 25., vasárnap

Höllental, indulat nélkül

Pénteken Tomcsi és Flaska Peti már 5 órakor elindultak Höllental felé, de a mi csapatunk (Dave, Dave tesója Atesz, Miskó Robi és jómagam) kb 8-ig lustálkodott.

Szolid kényelemben telt az odaút, éjjel még találkoztunk Tomcsiékkal Kaiserbrunnban, viszonylag korán lefeküdtünk. Dave-ék otthon hagyták a sátrukat, így kint aludtak, kicsit elverte őket az eső.

Szóval szombaton Tomcsiék két rövidebb 8-ast terveztek, mi Robival az Absurdistan 8-ast.


Dave-ék Hic Rhodus Hic Salta-t. Dave vitte előre a kulcshosszt, amit A0-al ki lehet kerülni, de ő átmászta OS kb 8/8+ ért, kemény a gyerek.

Szombatra egy kicsit instabil időt mondtak, de csak egyszer esett pár szem eső a Blechmauer-en, viszont a Stadlwand-on Gergőék jégesőt kaptak.

Az Absurdistan eszméletlen jó, nagyon a stílusom, de sajnos még egy kicsit erősödni kell hozzá. Azért A0 nélkül, darabokban feljutottunk.

Este előkerültek a sörök/borok, viszont a nagy önmegtartóztatások miatt Dave-ék és én nem hoztunk semmit és Robi is csak egy Bunkót. Ennek az lett a vége, hogy elmentünk egy benzinkútra sört venni. Robiról mondanám hogy nagyon sör fanatikus lett, ráment a kézműves sörökre és sörös blogok olvasására. Ki van tömve a gyerek és nem tudja hol elverni :P

 

 

A sztorizgatások este 10-11 felé édes álmokba csaptak át. Másnap kemény nap következett.
Vasárnap reggel 5.30-kor kelés 8-kor már a Stadlwand végében állunk. Dave-ék Daham is Daham-ot, mi a Schwarzer Bruder-t.


Röviden a Schwarzer Bruder kiszopatott minket. Sajgó lábbal könyörögtem hogy felérjünk, a headwall-t nem is másztuk meg. Dave-ék este 8-ra értek vissza, de sikeresen megmászták.
Röviden ennyi, vasárnap Gi boulder Jam a Margit szigeten!

1 megjegyzés:

Izer Bálint írta...

ezzel a túrával csak az a baj hogy nem lehettem jelen... :) grat srácok!