2014. augusztus 31., vasárnap

Béájulások Gerecséje

  WP 20140830 009 from Izer Bálint on Vimeo.
"Oda nézz, ahova mész!
Ahol vagyok, oda jöttem.
Ne engedj el egy fogást, amíg jól meg nem fogtál egy másikat. (Robi!!!)
A birkát sokszor meg lehet nyírni, de megnyúzni csak egyszer.
Magyarországon vagy családod van, vagy 10-est mászol."
kiccaj
Beszarsz Árpi! Gábor 10 év házasság után szakított a Rock Pillarssal és megvette első Miuráját... :P
 Számos okosság (tiszt.kiv.) hangzott el a míg kiértünk Bajnára, Klich Zsuzsi, Csilla, Gábor és én alkottuk a csapatot. Zsuzsival mindig jó kimenni, számos tapasztalat megosztás, régi sztorik és kellemes beszélgetések folynak. Nem kell vele görcsölni a mászáson, nem "kell" azt érezni hogy ma "muszáj" valamit. Április óta nem voltam a bányában. Valamelyik vacsorázás közben döntöttük el Gáborral; ideje a tettek mezejére lépni, ideje megmászni a Cry Baby-t a Kis-Gerecsében.
Persze addig hogy az ország egyik legkisebb fogásos 8a+ fokozatú útját megmássza az ember rögös út vezet. Ezt tudtak az elhatározás pillanatában. A bánya felé volt gomba-simogatás, fent kutyasimi.
tampolások
családi idillek
aszkéták kávéval
Róka Úr figyeli az ebédet
Egy nagy lakoma után következett, amiért lényegében jöttünk: a kárfelmérés. Két éve nem fogdostuk a fogásait, eljött hát az idő. Én nem voltam elégedett vagy csak elég szikkadt, Gábor viszont annál inkább! Bár nem sikerült toprope egyben megmászni, a kunsztig is sima és ott pár Queen - freddie mercurys nyenyergéssel sikerült átverekedni egyben kétszer a mikrofogásokon.
Figyelem magam folyamatosan, mély vizsgálatnak alávetve. Semmit sem szeretnék csinálni ami úgy érzem nem teljesen az én akaratomból történik. Annyi mindent "muszáj" csinálni az életben, hát a saját hobbimban ne így legyen. Szóval én most szkippelem a Crybaby-t az a szépség ami a tömörsége miatt megtetszett régebben, most taszít - tán kicsit be is kell vallanom nem is vagyok elég erős hozzá, hiába vagyok most "végtelen" erős másfél centis peremre, az 5mm teljesen más világ - DAJ effektus.
közös biztosítások

Mostanában ráflesseltem hogy mennyire jó olyan fogásokat fogni ahol az ujjaknak nem csak az utolsó ujjperccel érintik a sziklát, amit mindennél jobban szeretek taperolni. Így új utakat választottam. Nincs keserűség csak projekt-eltolás.

Nincsenek megjegyzések: