2016. március 25., péntek

Isztriai hacsacsáré.

A legbézölebb tripszervezés ever!!! Szerdán még azt mondtam nagyvonalúan a barátnőmnek, áááh ilyenek a mászók, egy trip leszervezése mindig ilyen mederben folyik. De amit a csütörtök tartogatott, az minden eddigi képzeletemet felülmúlta. És a válaszokat nem tudom teljesen, de már nem akarok ezzel-vagy azzal takarózni, hogy a mászók ilyenek meg olyanok. Mert ami ezen a Húsvéti mászás leszervezéséből lett, az jobban hasonlít egy kabaréra, mint a valósághoz. Két hete csináltunk rá fb eseményt, igaz már ott több volt a talán visszajelzés mint a biztos: Megyek.
Az eredeti terv az volt, hogy Tamáska segge alá biztosan kocsit juttassunk, hogy le tudjon jutni Misja Pec-re és befejezhesse az első tavaszi vadat; a Popolni mrk 8c-t.
Aztán az eseményekhez közeledve megnőttek az igények több részről is, sokan nem akartak misjára menni, sokan (köztük én is) nem voltak hajlandók egyes mászókkal kocsiba ülni stb stb. jöttek a kifogások. Ment az emberek kocsiból kocsiba, majd szállásról szállásra rakosgatásra.
Mindig az utolsó pillanatban szerveződnek a dolgok, de vagy a húsvétot nem kalkuláltuk bele, vagy a széthúzó embereket, de végül egyre inkább kezdtek elsötétülni a dolgok. Először Tamáskától halottam a Trip előtt egy héttel, ez a szállás nem jó és húú az se jó. Aztán van egy, de az csak 5 főre. Tovább keresgélés. Az indulás hetén még konkrétan felmerül a vadkempingezés Hohe Wandon, vagy a sátrazás Höllental-ban Ausztriában, faviskóban kempelés Herkulesfürdőn Romániában, szállás Misja Pec környékén Szlovéniában, Starigradi apartmanok és időjárás csekkolása Paklenicánál és a Buzet környékébe eső olcsó szállások felkutatása. Ahogy közeledett a túra napja, egyre mondták vissza az emberek. Veráék kocsija, aztán Laciék és végül csütörtök estére Rudiék is bedobták a törölközőt. Nem mondhatok mást, csak hogy nő van a dologban. ejj-ejj
Nekünk úgy lett szállásunk, hogy Vera átpasszolta az ő foglalásukat. Ez egy jó hír volt. De aztán csütörtökön délután Marcitól jön a bad news: Lili a halálán van. Teljes rosszullétek. Na ettől a hírtől én is berosszultam, csütörtökön éjszakába nyúlóan ment a megoldás keresés, ha nekünk offolódna a trip, hol lehet még két hely egy kocsiba ami valamilyen sziklák felé tart.
De szerencsére péntekre már fixálódott a dolog. Lili állapota javult, mehetünk az Isztriára.
Folytatása következik...
Ez fogad, ha a buziklubban sörözöl...

időjárás csekkolások
 

Nincsenek megjegyzések: