2017. november 11., szombat

Halloween a Kjugei erdőben

A süket az kasu, az ostoba meg bádog,
A robot akkor van, ha a piától nem látok.
A héder az alvás, aki alszik az szovel,
Aki bealudt a dzsótól, elkapta a fotel.
6 arc
Hazaköltözésem előtti utolsó napot sikerült egy bouldersessionre rakni. A srácokkal egy hete terveztük már és péntekre tökéletes száraz időt jósoltak 9 fok körnéyki hőmérséklettel. A csapat most is übermotivated volt. 6 üléses kiskocsit béreltünk, amibe még a pad-eknek is be kellett férni, a rakomány nem volt kevés. Ekkor én már Gerinél ébredtem Sylhavn-ban, izzad tenyérrel vártam Ádám és a bérelt autó megérkezését. Az utolsó Kjuge. Egy darabig biztosan. 

Az erdő most valami meseszép volt. A fák levelei aranyköntösbe bújtak, baktatás az avarban - talán a legtökéletesebb "természetbenjárós" idő. Olyan tömböket lestünk meg, melyek legutóbb teljesen kimaradtak pedig a közelükben jártunk. Most valahogy sokkal jobban megfogott a Kjuge feeling szinte mindent flash sikerült megmászni amibe belementem, ez kb. 4 - 7A ig tartott. A 7A első éles próbára akadt, amit legutóbb lehetetlennek éreztem a nyirkos beszállófogás miatt. Grading folyamatos téma kint is, a Kjugei valami teljesen megment számomra. Lehet hogy Nándinak innen jött a lefokozós énje? 
Volt egy igen motivated flashem, 6B+ ért összeszorított segglyukkal és szikrázó szemekkel... de már csak mosolygok, jó ez így is. :) 8B boulderesektől hallod, hogy a 7A ugrás félig lehetetlen... valami ilyesmi a Kjuge feeling.
A héten volt halloween amit, ahogy észrevettem nagy szeretettel, ünnepelnek a helyiek. A Kjugekull környéki falvakból összegyűlnek a kisgyerekes családok és egy hatalmas esti séta veszi kezdetét az erdőben. Az útvonalat kivilágított lámpások és égő gyertyák mutatják, út közben pedig számos beöltözött csontváz riogatja sírásig a gyerekeket. Az amúgy szép eseménynek ez az egyetlen érthetetlen pontja volt számomra. Az éjszakába nyúló boulder sessionünk alatti gyereksírás kicsit lehozós volt, bár akartam - de nem kell mindent megérteni...
Igazán nagyon fog hiányozni ez a társaság, bár ha minden igaz a Szilveszteri Isztria közös lesz. Még jön még egy Kjuge videó - szóval stay tuned - innentől sűrűsödnek majd a bejegyzések! 
Visszatértem.
A stílus, a Nílus, a flow meg a freestyle,
A DJ, a B-Boy, az MC, a firkász.
Nem a zuhanás számít, hanem a leérkezés...
Ferdinand 7A+ kimászásáról szedem le az avart
Gyertyafénnyel búcsúzik Skandinávia

Nincsenek megjegyzések: