2010. december 12., vasárnap

Szilveszter

Geh't scho!  Két lehetséges hely merült fel, hogy hol töltsük pontosan a szilvesztert. Bennem először Osp-Misja Pec verzió merült fel, viszonylag közel van (550km). Ez esetben is szerintem a minimum 3-4 nap merülne fel, és természetesen egy apartmant bérelnénk ki, ami több emberre leosztva jóval olcsóbb...(nem kell mindenkinek ágyban aludnia, nekem sajnos muszáj így néznem).
A Cliffbase
A másik verzió Horvát ország lenne Hvar szigete 750km messzeségben. Utóbbi mellett szól, hogy a rossz időről a helyi meteorológusok még nem halottak, kb. 15°C garantált. Viszont ha ide jönnénk, három napra nem érdemes lejönni, itt minimum egy ötre kéne szerintem tervezni. Mellesleg Gabo barátom is itt tölti a szilveszter, Andrisnál. Mellesleg utóbb említett úr oly motivált, hogy egy évet tölt kint a szigeten, és és dolgozik és természetesen mászik, mindezt pár méterre a tengertől a Cliffbase-n.  
Én szívesen tölteném itt a szilvesztert, de igazából azt mondom oda menjünk ami mindenkinek megfelel.
Lássuk hányadán állunk. Gábor, Judit, Anett és Bence akik már jeleztek vissza pestről hogy benne lennének valami mókában. Dezső szerint Pécsről is simán összejön egy kocsi. Nem tudom hogy alakul ez de elég nagy buli szagot érzek... :) Gábort kell megkérdezni neki több tapasztalata van ebben, de nem olcsó egy ilyen út. Engem is felvilágosítottak, hogy ez nem 5ezer lesz, szóval... de persze csövelve ki lehet hozni a legjobbra.
Ha bárki szeretne csatlakozni akkor nyugodtan írjon, összehozzuk a dolgot. Akár Szlovénia, akár Horvát, szerintem elég jó évadzáras elé nézünk.;)

4 megjegyzés:

Izer Bálint írta...

mondanom sem kell, mindkét mászóhelyen találhatók könnyebb és nehezebb utak, hosszra és akár formakincsre megkülönböztetve, ki-ki megtalálja a kedvencét.

Izer Bálint írta...

Gáborral beszéltem, és nagyon úgy néz ki, hogy Osp lesz, a pénztárcától függően.

a jövőhéten elkezdek szállást keresni.

barna írta...

feltennék egy kérdést. mikor akartok kimenni? Mert ha 28.a után,akkor akár egy 27.ei boulder. Az új helyen v Várvölgyben?

Izer Bálint írta...

itt még bármi esélyes lehet...:)