2011. május 11., szerda

First Geri!

Kovács "Kavics" Gergő barátommal akartunk mászni múlthéten két napot, az első nap végül neki nem volt jó, a második pedig nekem. Jól mondta Gábor, a suli vége oly közel van mint a "Viktor reibungtól" a standakasztás. Most végre összejött. Délre értünk fel a bányába, idén első alkalommal. Másztunk bemelegítésnek 3-4 utat a 23 karátos udvarban, majd átmentünk a Zombi-falra, amit mint megtudtam a Zombit Kavics mászta meg elsőként. (Feri engedte át)
Át az Eső-falra. Felvergődtem magam a Terin, ami csak megerősítette a bennem motoszkáló gondolatot, miszerint egyáltalán nincs állóképességem. Érdekes egyénként, mert egy gesztesi útban ez elő sem jön a közel függőleges falakban, még ha nehezek is az adott utak. Jó volt pár nagyot "zuhanni" a Teriben, egészen összefostam magam az elején. Csak nézegettem a Harangozó-gang-ot, mindenképpen mászni fogom idén majd. Kavics a Metába tette be a kötelet, egész jól ment neki, simán kipiálhatja idén! Ebben végre én is minden mozdulatot összepakoltam, bár nem az én paramétereimre tervezték ezt az utat...
Utána a Lidércet és a QQCS utakat másztam. Szomorkodtam is, hogy elsőre egyik sem lett meg hisz VII+ ra értékeli a régi kalauz. Itthon látom csak 8a-n hogy többen 7a/+ os fokozatokat javasoltak. Akkor már örülök is, hogy másodikra mindegyik beakadt. :)

Nincsenek megjegyzések: