2011. augusztus 14., vasárnap

Midnight train


Pénteken este indultunk haza Drezdából. Sikerült a vonaton egy igen beszédes osztrák társaság mellé ülni, de szerencsére Prágában leszálltak. Éjfélkor indult tovább a vonat Prágából, innen a telihold kísérte 8 és fél órás utunkat a keleti pályaudvarig.

Reggel összekapartam magam, aludtam, visszaváltottam a pénzem forintra, aztán este hatkor indult a buszom Bajnára.


Zsombor azzal a remek ötlettel hívott fel, hogy nézzek ki hozzájuk kis-geribe, mert éppen családilag nyaralnak Pusztamaróton. Nem hagyhattam ki a Zelena családdal való megismerkedést. Beértem Bajnára, onnan kistoppoltam az elágazásig, onnan elkezdtem sétálni, de Zebráék lejöttek értem.

A veszprémi mászótáborral is összefutottam, Stromiék egy igen ötletes, új beavatási feladatot találtak ki, de nem múlattam velük, inkább korán lefeküdtem.


Ma volt egy kis enyhe csapatás, kiment a High Brow, jee. Zebrának a 23 karátos, igaz érdekes akasztási stílussal.


Megnéztem a Massive Attack-ot, az esőfal legrövidebb útját. Végig olyan testerős mozdulatok vannak benne, hogy sikítottam az útban. Az útnak egy mozdulata lett meg, a többit csak fogdostam. Long term project...

Este visszajöttem, hogy hétfőn el tudjam intézni a mászókörös cuccok logisztikáját, mert csütörtökön megyünk építő kari gólyatáborba, Bodajkra.2 megjegyzés:

aghistvan írta...

EGY mozdulat a Massive Attack-ban egy laza Highbrow (IX-) után..., nem rossz ;-)Mondjuk az előző feküdhetett mert "jó magas" vagy :)))
Szerintem jóval nehezebb VIII/VIII+-nál (bár ez csak egy vélemény). Mit gondolsz...?

gábor írta...

Hát ezt megerősítem :)
Nagyon geci egy út, de csakazértis...