2012. szeptember 5., szerda

Kirakós


Nem haboztunk sokat, Árpival megbeszéltük a második seasont. Este 8 után megyünk ki. Kávék, kaukázusi kefír, bolognai, sajt. Kicsit nehezen találjuk meg a sötétben a felmenetet, de második nekifutásra csak betalálunk a hatalmas barlangba. A bemelegítő fal után, próbálgatjuk a Traktort (7C), és a hiedelemmel ellentétben némi szépséget is vélünk felfedezni benne.
 
 
 Komjáti Melegítő Boulder
Árpi szavaival élve, amikor befejezzük a baszakodást bemegyünk a barlangba. A Kávéfőző tekintélyt parancsol. Legutóbb az első 5 mozdulatot silabizáltuk ki teljesen, most jöhet a többi. Szépen lassan rakosgatjuk egymásra a kártyavár darabkáit, lassan de biztosan haladunk a vége felé a koromfekete éjszakában. Megérkezünk a kunszthoz. Egy mozdulat ami sehogy sem áll össze a fejemben. A próbák közben sikerül kitörnünk az egyetlen viszonylag nagyobbnak mondható fogást, hatalmas sebességgel süvít el a fülem mellett. Árpival megszeppenve nézünk össze, hogy tönkretesszük a mestermunkát, de kicsit megnyugodok a „csemperagasztó” szó gondolatától. A Kunszt mozdulat utáni részre megyünk, rendes jatt mozdulatok, még mindig! A végére több bétánk is van, nem tudom mi lesz majd a végén a legjobb, legkönnyebb. Mert ami a legjobb lenne, azt durrantan lehet nem csinálja meg olyan könnyen az ember, szóval…majd meglátjuk. Totál fáradásig toljuk, majd gyorsan összepakolunk.
 Árpi a 4. mozdulatban
 Kávéfőző 8A, 9. mozdulat
Fél kettőkor visszaérve a kocsiba átadjuk magunkat az izomláz azonnal jelentkező tüneteinek, majd olíva bogyós szendvicset majszolunk Kaukázusi kefírrel miközben a rádióból –Márkot idézve-bömböl a Tankcsapda. Köszi a Pad-et mester!

Nándi letolta a harmadik megmászását a 7C+ os Remete Style bouldernek, egyszerűen beindult a gépezet. Az ember folyamat előre tervezi mikor megy ki legközelebb, mert a jövő ebben a barlangban van. Az ősember kijött, mi visszamegyünk!

Nincsenek megjegyzések: