2013. október 3., csütörtök

Tisztelt Fővárosi Főortósági 2/3-os bizottság!

Ezt a bejegyzést két barátomnak ajánlom, a napokban ugyanis szülinapos zsúrokon volt alkalmam részt venni. Nem mindenkinek adatik meg hogy Sharmaval egy évben születhessen, sem hogy 1983-ban, bár olyan jelentős események történtek akkortájt, hogy Orwell sem merte volna ezt az évszámot választani. Megszületett egy ember ez évben, aki szakított minden hagyománnyal, illetve így kell fogalmaznom- nem ismerek más mászót, vagy embert aki ennyire elütne egy -átlagos- hétköznapi embertől mint ez a srác.
E fiú szembeszáll a csordahatással, de nem lázad, csendes gyerek. Van véleménye, néha köpköd, néha csak puffog, de nem anyáz, legfeljebb visszakérdez; ami a szivén az a száján - és a végén néha hozzá teszi hogy "te hülye". Csak annyit bánhatok hogy nem a mi blogunkra írja a dzsipszizmusát.
 3 év
 toprope harcos a 3 X felé
 Mr. Beke
A másik srác egy kicsit visszafogottabb, bár el tudja magát engedni, mégis néha egyfajta arisztokratizmus-t érzek a jelenlétében, mintha egy bőszoknyás filmnek a forgatásán lennénk...itt ne feltétlen a szoknyára összpontosítsunk, inkább a magasztos légkörre, a tiszteletre és becsületre.

Gyorsan beszélek, nagyon szeretek szlenget használni, főleg ha kialakul egy csapat ahol már mindenki ugyanazt a szlenget használja. Mégis-e Úr jelenlétében mindig megpróbálok előbb gondolkodni és csak utána beszélni - szemben általános berögzöttségemmel- megpróbálom megválogatni szavaimat, kicsit az én részemről is felnőni a feladathoz mint: férfi a férfival. Egyenes tartása és izmai edződött élettapasztalatot, gesztikulálása mögött megbújó érzékiség terveket, álmokat sugall.
A két forma kívül-belül teljesen ellentétei egymásnak, gondolkodásban, mászásban egyszerűen mindenben. Még is azt hiszem az ilyen emberek teszik szebbé és élhetőbbé a világot. Legalábbis számomra biztosan. Isten éltessen benneteket!
Zengő tizedes és Izer elvtárs
Kovács főhadnagy, Vajóczki közlegény és Duksa ezredes
"művi alkotások"

2 megjegyzés:

Barna írta...

Kösz te hülye! Ès azèrt ha màr segnyalàs van,akkorazèrt tudd,h èn is örülök,h megismerhettelek,a boulder ama különös Reddrockterem èvèben.

Izer Bálint írta...

2007 micsoda ködös idők... akkor még aszem EMO-s voltam... :-)