2014. szeptember 2., kedd

Esős évszak

Próba a "Zed is dead" -en, Tuhamáskától from Izer Bálint on Vimeo.

Beköszöntött az esős évszak. Teljes optimizmussal indult a reggel, a földalattira való felszállás előtt az újságárus lány mosolya csak hab volt a tortán. Amikor a Moszkva téren feljövök a felszínre narancs-szürkés égbolt fogad, tócsák mindenütt, egy gitárárus ücsörög csöndben, mellette pár cigányasszony kiabálja hogy: -Zoknit tessék, itt a pamutzokni!!! Elolvasom a híreket Ukrajnáról, és a Dunán lévő műanyag kacsaúsztató versenyről. Furcsa kontraszt.
Marci a nyugágyban pihenteti magát
A korai elindulás nem jön össze Tamáska késése miatt, de végülis délre az Eső-fal alatt vagyunk. Köd, pára és zuhogó eső, mintha csak a Zillertal-i idő átjött volna. Csapat szintén hasonló: Fidy Marci, Tamáska és én.
A melegítés csapnivaló, elfagyások. Mégis szépen lassan bepezsdül a vér az ujjakba, talán fejünket hagyhatta el, kiabálás sikongatás, gyerektábor feeling egész nap Tomikával.
Pár Zed is Dead próba, Marci megmássza a Pszeudót, aztán közösen a Mösziő Batmen-re szikkadunk rá. Sokan mondják hogy az alsó kb. 7A boulder után egy nyolcason kell felmenni, ami ha nem tudod mit kell csinálni elképesztő, ám ha tudod valóban tud cheesy lenni.
MösziőBí, Nazgul, Szilfid próbálkozásokkal telt a nap. Tomika is, Marci is. Béták tisztultak le, ujjerő edzésnek is felfogható. Éles próbáknak nem sok értelme lett volna, a felső egy métert már átáztatta az eső, de nyomtuk ameddig lehetett, néha kicsit tovább is. :)
A Nazgul-ban egy mozdulat nem adta most ki nekem, talán ezt is - de a másik kettőt még ősszel biztosan meg akarom mászni. Az estét Tamáskával egy jó kis sörös beszélgetésbe folytottuk, Tomika lett az albérlet utolsó vendége melyből a héten én is kiköltözöm.
Lekerült Árpi fingerboardja, s az edzéstervek a falról. Változás szele, változások ideje.
Azért az utolsó edzésnek szenteltünk pár órát.
 

Nincsenek megjegyzések: