2015. június 4., csütörtök

Atom kilétek

Villámok gerecsék, párák, izzadások, vizsgák, építkezések, fagylaltok és olvadások. Kutyák kicsik nagyok, kuvaszok Tamáskák, Laura benedvesedett Marcitól, de a próbánál mégsem baszatta le. Tamáska ordítási formakincs előadás - páholyos jegyek, eladások.
Názáreti Jézus Fater! Végtelen melegek, mégis csak Simon Bencével kellett volna kimenni a tóra fürdeni... miért jöttünk fel a bányába??? - című megkattanások.
Bajnai Fagylaltok és hagymás kiflik
Ösvények
Megmenések dzsungeléknél 5000fokban
Bekerül Marci kötele a Laurába, nemsokára tán a standba is. Ha nem lesz végtelen hőség. Én a Meleg parádéra menek rája, de végtelenül leméri az arcomat. Végül második próbára egy motiváltabbat dobok rá, és sikerül is átmásznom full etikusba nem kifogósba a kunsztot, de a tetején becsicskulok és le A0-zom az utolsó akasztást. Felpuhult cipő és nem kinézett lépések, meg izzadtság csöpögés a szembe - teljesen szétgyogykázta a koncentrációmat. Hagyom is, hidegben nem lesz jó, most inkább szenvedés mint élmény volt. Kunsztszagú, de megéri korrektül mászni, kincs hogy ez itthon van. Hogy a közelünkben van. Az ember a kincseit tartsa magához közel.
A nap vége egy Ekeke megmászással telt, talán stabilan. Megjött a nyár.. minden ízében érzem a csöpögést és olvadást. Brumi kutya ment meg a legjobban nap végén, elhitte hogy mi vagyunk Tamáska. Remélem idén mi is elhisszük és akkor a pszichéék elmennek otthonról, üres fejek, akadó standlácok... a teljesítményéknél nem lesz gond. Sütik is már.
végtelen pajkos játékok, folyamat betépett kutyák
Áron útja a Meleg parádé 7c
 
kutya1
kutyák 2
Mi minden történik ha nem nézel oda, dolgok születnek és múlnak el, mintha nem is lettek volna.
Ennek a videónak minden mondata aranyköpés. Marika, Bajusz, Borbély és Pali totális dokumentálását készítették el egy szomorú természeti pillanatnak, amikor a hangyák győzedelmeskednek egy náluk sokkalta nagyobb bogár ellen. Különböző nézőpontok ütköznek, beleszóljunk e a természet rendjébe, csak mert egy bogár szimpatikusabb, vagy hagyjuk hogy rendeződjenek a dolgok a saját ritmusuk szerint. Hatalmas videó, már-már 16 éven aluliaknak nem ajánlott.
Természetfilm hangyasavval "dévid ettembóróéknál" from Izer Bálint on Vimeo.

1 megjegyzés:

gábor írta...

HCOOH besírok :)